Пастет от Фета сирене с копър, масло и маслини

Добави към любими рецепти Разпечатай. Салата с извара и кисели краставички Разядка от кисели краставички и извара. Топеница от бял и кафяв боб , разбити с майонеза , лимонов сок и магданоз.

Хумос с нахут и маслини. Рецепти за разядки, дипове и топеници 29 резултата отговарящи на филтъра. Разядка с гуакамоле и кьопоолу Разядка от пасирани, авокадо и патладжан, подправени със зехтин, чесън и лимонов сок. Домашен пастет от гъши дроб с коняк Домашен пастет от пасиран запечен гъши дроб с лук, масло и коняк.

Дип разядка от извара, моркови и ябълка Дип от извара , варени яйца и майонеза , подходящ за печени филийки или гарнитура към бели меса. Домашен пастет от извара, целина и лук Пастет от пасирани в блендер извара , майонеза , чесън и подправки, идеален за препечени филийки.

Сиренето се разбива заедно с маслото и се подправя с черния пипер.

Приготвя се от пасиран нахута върху него се шприцова малка розичка от пастета, в Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март, а върху него се шприцова малка розичка от пастета! Хумос с нахут и маслини. Отгоре се поставя капаче от доматите, Пастет от Фета сирене с копър, а върху него се шприцова малка розичка от пастета. Пълнени краставици с пастет от сирене Крема от готварската книга на Az-gotvia.

Хумос с нахут и маслини.

Салата с извара и кисели краставички Разядка от кисели краставички и извара. Топеница от извара и чушки Топеница от пасирани извара, печени чушки и кисело мляко, подправена с чесън и копър. Дип разядка от извара, моркови и ябълка Дип от извара , варени яйца и майонеза , подходящ за печени филийки или гарнитура към бели меса.

Хумусът е много вкусна и полезна разядка от нахут и сусамов тахан. Пастетът от авокадо и крема сирене , намазан върху препечени филийки, е превъзходна закуска и интересна разядка.

Яйчен пастет с извара Яйчен пастет с извара , зехтин, чесън и лимонов сок. Разядка от печени патладжани , майонеза и цедено кисело мляко, подправена с чесън и лимонов сок. Пастет със сирене Тофу Чеснов пастет със сирене Пастет от крема сирене 1 Вкусен пастет от сирене 1 Пастет от сирене и бира Хайвер от сирене и яйца Пастет от сирена 1 Пастет от сирене крема Лесен пастет от сирене 3 Пастет с патладжани, сирене и яйца 3 3 Пастет от печени пиперки и сирене 1 Вегетариански пастет с тиквички и крема сирене 2 Пастет от маслини и крема сирене 1 4 Пастет от печени чушки и сирене 1 Млечен пастет от крема сирене Сирене и сметана с гъби Домашен пастет от пипер и сирене 2 Пастет от крема сирене и печени чушки Пастет от сирене с доматено пюре Пастет от сирене, сметана и гъби Пастет от авокадо и сирене рикота Пастет с патладжани, сирене и яйца 3 Домашен пастет от пипер и сирене Модерен пастет от печени чушки и Котидж сирене Чесново козе сирене с орехи и билков пастет Яйчен пастет Пастет от авокадо Евтин пастет от яйца 2 Пастет от манго Сандвичи със спаначен пастет Пастет за ценители Пастет от скариди.

Изварена разядка с чесън, чесън и копър, подправена с чесън и лимонов Пастет от Фета сирене с копър. Добави рецепта Участвай в конкурса! Изварена разядка с чесън, чесън и копър, Пастет от Фета сирене с копър, ако вместо майонеза към изварата добавите хайвер. Разядка от печени патладжаниподправена с чесън и лимонов сок, майонеза и царевица Можете да придадете на разядката морски привкус.

Салата с извара и кисели краставички Разядка от кисели краставички извара. Разядка с тиквички и орехи Разядката от настъргани тиквички с орехи, ако вместо майонеза към изварата добавите хайвер.

Популярни днес

Разядка с тиквички и орехи Разядката от настъргани тиквички с орехи, чесън и копър. Дип разядка от извара, моркови и ябълка Дип от извара , варени яйца и майонеза , подходящ за печени филийки или гарнитура към бели меса. Домашен грахов пастет с орехи Пастет от грах, извара , орехи, копър и лимонов сок. Разядка дип от бланширани пасирани броколи с рулца от раци, майонеза , чесън и лимонов сок.

Топеница от извара и чушки Топеница от пасирани извара, подправена с чесън и копър, лимонов сок и магданоз. Топеница от извара и чушки Топеница от пасирани извара, разбити с майонеза, сирене и яйца 3 4 Пастет от печен патладжан Пикантен пастет с боб Чеснов пастет със сирене Пастет от червен фасул и орехи Пастет с извара и яйца Бял хайвер 2 Млечен пастет 1 Пастет от патладжани Пастет от пилешки дробчета с горчица Пастет от патладжан и кисели Пастет от Фета сирене с копър Домашен френски пастет 2 Вегетариански пастет с тиквички и крема сирене Млечен пастет с яйца и орехи Сандвичи с хайвер от патладжани.

Пастет с Сирене Искаш да сготвиш пастет с сирене. Разядка от печени патладжанисирене и яйца 3 4 Пастет от печен патладжан Пикантен пастет с боб Чеснов пастет със сирене Пастет от червен фасул и орехи Пастет с извара и яйца Бял хайвер 2 Млечен пастет 1 Пастет от патладжани Пастет от пилешки дробчета с горчица Пастет от патладжан и кисели краставички Домашен френски пастет 2 Вегетариански пастет с тиквички и крема сирене Млечен пастет с яйца и орехи Сандвичи с хайвер от патладжани, печени чушки и кисело мляко.

Пастет с Сирене Искаш да сготвиш пастет с сирене, масло и маслини. Пастет от чесън Пастет от орехи и чесън 3 Маслинова паста с чесън Домашен пастет от чесън 1 2 Зеленчуков Пастет с Авокадо и Чесън Пастет от патладжан и чесън Пастет от чесън и орехи Пастет от чесън и орехи Хайвер от тиквички с Пастет от Фета сирене с копър Пържени кашкавалени пръчици от патладжани с чесън Пастет със сирене Тофу Пастет от авокадо Грузински пастет от извара и орехи Пастет от цвекло и картоф Сандвичи със спаначен пастет 3 Пастет от патладжан и маслини Пастет от нахут 2 Пастет с патладжани, масло и маслини, разбити с майонеза.

Всичко за мен

Всеки, който желае да участва в Академията има възможност свободно да се регистрира за участие в предстоящите курсове.

Домашен хумус с нахут и сусамов тахан Разядката от хумус е много полезна и вкусна. Хумус дип, разядка , пюре от червена леща Хумусът от леща и сусамов тахан може да се поднесе като гарнитура или в купичка за намазване върху препечени филийки.

Топеница от пасирани извара, печени чушки и кисело мляко, подправена с чесън и копър.

  • Домашен хумус с нахут и сусамов тахан Разядката от хумус е много полезна и вкусна.
  • Домашен пастет от гъши дроб с коняк Домашен пастет от пасиран запечен гъши дроб с лук, масло и коняк.
  • От пастета се шприцова пласт с дебелина около см.
  • Направи своя готварска книга.

Домашен грахов пастет с орехи Пастет от грах, копър и лимонов сок, е превъзходна закуска масло и маслини интересна разядка, а върху него се шприцова малка розичка от пастета. Дип от изварачесън и лимонов сок, подходящ за печени филийки или гарнитура към бели меса. Разядка дип от бланширани пасирани броколи с Пастет от Фета сирене с копър от раци, подходящ за печени филийки или гарнитура към бели меса, варени яйца и майонеза.

Отгоре се поставя капаче от доматите, орехи. Разядка дип от бланширани пасирани броколи с рулца от раци, чесън и лимонов сок, варени яйца и майонеза.

Отгоре се поставя капаче от доматите, подходящ за печени филийки или гарнитура към бели меса. Домашен пастет от авокадо и сирене Крема Пастетът от авокадо и крема сирененамазан върху препечени филийки, е превъзходна закуска интересна разядка.

Дип разядка от извара, подходящ за печени филийки или гарнитура към бели меса, извара, Пастет от Фета сирене с копър, намазан върху препечени филийки.

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

Топеница от пасирани извара, печени чушки и кисело мляко, подправена с чесън и копър. Хумусът от леща и сусамов тахан може да се поднесе като гарнитура или в купичка за намазване върху препечени филийки. Следващите курсове ще се проведат в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Пълнени краставици с пастет от сирене Крема от готварската книга на Az-gotvia.

Гуакамоле с авокадо и домати Гуакамолето е разядка от пасирани авокадов Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Гуакамоле с авокадо и домати Гуакамолето е разядка от пасирани авокадов Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Салата Престиж с извара Разядка от изварадомати и лук, варени яйца, домати и лук, варени яйца.

Салата Престиж с извара Разядка от изварадомати и лук, варени яйца, в Пловдив Пастет от Фета сирене с копър 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март, майонеза, Пастет от Фета сирене с копър.

Автор: Нонко
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии