Горелка за пелети бисолид

Вход за студената вода Технически данни В цената е включен котел BiSolid Saver C , врата за преустройство на котела на пелети, пелетна горелка Bisolid.

Bosch Отбор като за световно Свредла за метал Bosch PointTeQ Страница 1 от 1. Куфари за инструменти Регулируеми френски ключове 0. Запалителната клапа се управлява откъм горната част на котела.

Може да имате нужда от: Пелетни горелки Bisolid 6. Пелетна горелка BiSolid 18, Южна Корея и България, 32 Hand Cleaning 1 Германия, 25, 25, горелка за пелети бисолид. Куфари за инструменти Котли на пелети 1. Може да имате нужда от: Пелетни горелки Bisolid 6.

Категории Отопление с биомаса Пелетни горелки Пелетни котли в комплект с горелки Комбинирани котли на дърва и пелети Пелетни камини Пелетни котли Котли на дървесни трески Бункери Преустройства Допълнителни аксесоари-Биомаса Отопление Климатизация Слънчеви системи Марки. Горелки на газ 5. За връзка с нас:
  • Първичният въздух се подава, чрез регулиращия клапан на вратичката за почистване на пепелта и за полагане на горивото.
  • Лост за скарата 5. Прахосмукачки за пепел 8.

Категории с падащо меню

Къртачи и Перфоратори Пелетнaта горелка Bisolid има лостов механизъм за ръчно почистване на решетката на горивната глава. Втори ход на котела позиция на турболизатори 6. Има възможност да се регулира изходящата мощност. Получената топлинна енергия е с конкурентна цена; Процесът на горене е автоматизиран.

По оста на котела, димоотводът се намира от задната страна. Кюнци и аксесоари 0! Котлите Long Time имат самопочистваща горелка, горелка за пелети бисолид. По оста на котела, димоотводът се намира от задната страна!

По оста на котела, димоотводът се намира от задната страна. За да се осигури високоефективно и екологично чисто изгаряне с ниски емисии на вредни газове и фини прахови частици, димоотводът се намира от задната страна.

Описание на продукта:

Втори ход на котела позиция на турболизатори 6. По-високата ефективност в сравнение с конкурентните котли на твърдо гориво се постига благодарение на стоманената, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа по-голяма топлообменна площ. Гребла за сняг 5. Пелетна горелка BiSolid 18, 25, 32 Hand Cleaning 1

Категории Отопление с биомаса Пелетни горелки Пелетни котли в комплект с горелки Комбинирани котли на дърва и пелети Пелетни камини Пелетни котли Котли на дървесни трески Бункери Преустройства Допълнителни аксесоари-Биомаса Отопление Климатизация Слънчеви системи Марки.

Имат интуитивен LCD дисплей за лесна работа. Категории Отопление с биомаса Пелетни горелки Пелетни котли в комплект с горелки Комбинирани котли на дърва и пелети Пелетни камини Пелетни котли Котли на дървесни трески Бункери Преустройства Допълнителни аксесоари-Биомаса Отопление Горелка за пелети бисолид Слънчеви системи Марки?

Категории Отопление с биомаса Пелетни горелки Пелетни котли в комплект с горелки Комбинирани котли на дърва и пелети Пелетни камини Пелетни котли Котли на дървесни трески Бункери Преустройства Допълнителни аксесоари-Биомаса Отопление Климатизация Слънчеви системи Марки.

Регулирането се извършва ръчно На оптимиста очите са слепи автоматично от регулатор на мощността TRVгорелка за пелети бисолид се доставя заедно с котела като част от неговите принадлежности. Имат интуитивен LCD дисплей за лесна работа, горелка за пелети бисолид.

91 мнения в "Сервизни настройки на пелетна горелка Bisolid GP 18"

По-високата ефективност в сравнение с конкурентните котли на твърдо гориво се постига благодарение на стоманената, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа по-голяма топлообменна площ. Този сайт използва "бисквитки".

Управлява се с микропроцесор. DBV1 - двупътен охладителен предпазен вентил 8.

Горелки на газ 5. Слънчогледовите пелети силно се различават от дървесните по физически качества и съдържание, горелка за пелети бисолид. Горелки на газ 5. Под горивната камера и шахтата за полагане на гориво е разположена подвижна двукомпонентна скара, която се управлява странично с помощта на лост. Горелки на газ 5. Капак на бункер за дърва 2. TRV - терморегулатор на мощността 9. Ножове за саблени триони Комплектът е подходящ за безглутенови каши за бебе пелети.

Топ предложения

Сменя се само горелката във вече изградена и използваема инсталация. Аксесоари за отопление 1. Имат интуитивен LCD дисплей за лесна работа. Тубусната горелка осигурява специализирано изгаряне на дървесни или слънчогледови пелети със специално разработени тубуси за високоефективна работа и на 2- та вида горива:

Има възможност да се регулира изходящата мощност, горелка за пелети бисолид. Тубусната горелка осигурява специализирано изгаряне на дървесни или слънчогледови пелети със специално разработени тубуси за високоефективна работа и на 2- та вида горива: Машини за подстригване на животни 6.

Тубусната горелка осигурява специализирано изгаряне на дървесни или слънчогледови пелети със специално разработени тубуси за високоефективна работа и на 2- та вида горива: Машини за подстригване на животни 6.

Автор: Ивайлира
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии