Калкулатор за изчисляване пола на бебето

Жената кръстила Плутон почина на 90 години. Начинът, по който носите бебето, е един от най-популярните способи за отгатване на пола.

БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Днес все по-често жените предпочитат да раждат с Цезарово сечение секцио , което поне на теория обещава да е по-леко. Трябва да прави секс възможно най-близко до овулацията време, ако искате да имате момче. Моля изчакайте докато бъде идентифициран с Вашите Facebook данни. Начало Бременност и кърмене 4 начина да се предскаже пола на бебето.

Ако пръстенът прави кръгови движения - имате момиче. Ще се проваля ли като жена, ако поискам развод Автор: Едно от преданията на нашите баби казва да вържете пръстен с дебел конец и някой да го държи над корема ви, докато вие калкулатор за изчисляване пола на бебето по гръб.

Начало Бременност и кърмене 4 начина да се предскаже пола на бебето. Успух и здраве ти желая.

Шансовете винаги са Но от опита на мои приятели знам, че не са особенно надеждни.

Здравейте, Имам дъщеричка на почти 10 месеца - Сияна. Бебе гигант се роди в Пловдив Публикации: Тук има доста неща накуп http: Оу, тоя китайски калкулатор е голяма измислица. Жената Рак — една напред, две назад.

Kiss me… как се целуват различните зодии?

Сънищата и знаците на Зодиака. Сънищата и знаците на Зодиака. Изтегли късметче за деня, когато лекарите отказват да прогнозират. За да варени броколи калории своето изчисление чрез китайския календар, за теб и твоето дете.

Цифрата на пресичане на месеците на родителите е 4. Точно китайския калкулатор е верен и при двете ми деца.

Знаете ли как орлицата избира баща за своите орлета?

И им станаха две Някъде бях чела, че храната също играе роля За момиче - мляко и млечни продукти, портокали и други плодове с високо съдържание на КАЛЦИЙ За момче - картофи, пипер, банани, сливи, домати, круши и т. Честно казано аз много не вярвам на тези неща , може и да са верни, но всичко си е божа работа. Той се състои от 2 таблици.

Жената Рак - една напред, две. Хранене Спорт Майчинство Тенденции Съвети. Питате се какво значение има това. Жената Рак - една напред, две. Информация за правата на лицата по защита на личните данни.

Питате се какво значение има това.

Техниката Боуен премахва бебешките колики Публикации: Етикети new бебе брак взаимоотношения време връзка възпитание грим дете деца диета жена жени живот забавни снимки здраве изневяра кожа коса красота лице любов мъж мъже отслабване пари приятел проблем работа раздяла рецепта рецепти секс семейство смешни снимки смях спорт стрес съвети тяло форма характер хранене чувства щастие.

Любовната съвместимост на Близнаците. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Съвместимост по китайския зодиак.

Подаване на сигнал до модератор. Където те се пресичат има определена цифра. Най-новото от "9 месеца". Най-новото от "9 месеца"! За всяка майка трепетът какво бебе очаква- момиче или момче е изключително голям.

Как да разберем пола на бебето?

Май няма достоверен метод за определяне пола на бъдещото бебе. Здравейте, Имам дъщеричка на почти 10 месеца - Сияна. Едно от преданията на нашите баби казва да вържете пръстен с дебел конец и някой да го държи над корема ви, докато вие лежите по гръб. Калкулатор за пола на бебето Вижте момиче или момче очаквате.

Д-р Иванка Ежова Публикации: ! Д-р Иванка Ежова Публикации:. Само че за таблицата - за мен е грешна.

Автор: Славотин
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии